Οι 4 βασικεσ μασ αξιες μας
Η τεχνογνωσια

Προσήλωση στην επιστημονική κατάρτιση και αέναη παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα της Ιατρικής - Αισθητικής.

Η καινοτομια

Καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα Υψηλής Κοσμητολογικής Αξίας και High-End Mηχανήματα.

Η αποτελεσματικοτητα

Άμεσα ορατά αποτελέσματα εξασφαλίζουν επαγγελματική αξιοπιστία στους Eιδικούς του Δέρματος που συνεργάζονται με τη ResultMed.​

Η ανθρωπινη προσεγγιση

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων στον επιχειρηματικό σχεδιασμό ενός σύγχρονου και επιτυχημένου Medical Spa, με άμεση ανταπόκριση πάντοτε σε κάθε ανάγκη που προκύπτει.

7 Λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

 • Καινοτομία και αποτελεσματικότητα

  Για την Αντιγήρανση και τη Διαχείριση της Υγείας του Δέρματος συνεργαζόμαστε με Brands Ιατρικής-Αισθητικής που έχουν εδραιωμένη και επιτυχημένη παρουσία σε κορυφαία Medical Spa παγκοσμίως και διακρίνονται το καθένα ξεχωριστά για μία πρωτοτυπία που τα καθιστά μοναδικά και ανταγωνιστικά.

 • Εμπειρία στον τομέα της Ιατρικής-Αισθητικής

  Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της Ιατρικής - Αισθητικής με συνεχή παρουσία από το 2005, αντιπροσωπεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, των μηχανημάτων αισθητικής, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και ιατρικών αναλωσίμων.

 • Καταρτισμένο προσωπικό

  Διαθέτουμε μία εξαιρετική ομάδα ανθρώπινου δυναμικού, ιδιαίτερα εκπαιδευμένη και αφοσιωμένη στον τομέα που αναλαμβάνει ο κάθε ένας από τους εργαζόμενούς μας. Η ομάδα μας υποστηρίζεται από συνεχή καινοτομία και τεχνολογική εκπαίδευση.

 • Πιστοποιημένος εξοπλισμός

  Τα καινοτόμα και πρωτοποριακά μηχανήματά μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Για όλα τα μηχανήματα προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

 • Προσαρμοσμένη χρηματοδότηση

  Προσφέρουμε διευκολύνσεις και διαφορετικούς τύπους χρηματοδότησης με εξατομικευμένο τρόπο σε όλους τους πελάτες μας, έτσι ώστε να υποστηρίξουμε την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στο ινστιτούτο ή το Medical Spa σας.

 • Υποστήριξη πελατών

  Στο πλαίσιο της υποστήριξης των πελατών μας ακολουθούμε μία στρατηγική δυναμικού marketing με συνεχή παρουσία σε όλα τα δίκτυα, Social Media, έντυπο περιοδικό Τύπο, ραδιόφωνο, τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και παροχή υποστηρικτικού υλικού.

 • Συνεχής εκπαίδευση

  Σε συνεργασία με εκπαιδευτές και εκπαιδευτικά ιδρύματα υψηλής κατάρτισης, που εξελίσσονται συνεχώς, πραγματοποιούμε σεμινάρια, ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα που σας προσφέρουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, τόσο στα μηχανήματα και προϊόντα της εταιρίας μας, καθώς και στις θεραπείες. Επιπλέον δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στους παράγοντες ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

el