Προϊόντα που συνδυάζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα για την ευημερία του δέρματος.

K-surgery

Σκευάσματα Μεσοθεραπείας και Εντατική Ιατρική – Αισθητική Προσώπου για κυτταρική ανανέωση. Η μεσοθεραπεία με αμπούλες K-surgery και τα Kpeels και η συνδυαστική εφαρμογή τους αποτελεί ό,τι νεότερο στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής. Με τη χρήση μικρονυγμών, τα ενεργά συστατικά διεισδύουν βαθύτερα και έχουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, αντίστοιχο με αυτό που έχουν τα πολύ ισχυρά χημικά peelings. Ο μικροτραυματισμός που δημιουργεί το microneedling (μικροβελλονισμός του δέρματος) δημιουργεί «πύλες εισόδου» για το χημικό peeling το οποίο επιτυγχάνει πολύ καλύτερη διείσδυση στο δέρμα, με ελεγχόμενη απολέπιση και πολύ μικρό ερεθισμό μετά την εφαρμογή. Δυνατότητα εφαρμογής ήπιων συγκεντρώσεων ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

K- Surgery SUIT

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και κάθε τύπος δέρματος έχει τις δικές του απαιτήσεις… γιατί να συμβιβαστείτε με μόνο μία λύση για όλους;
Η ομάδα ειδικών της K-surgery έχει διευρύνει τα όρια στις θεραπείες ομορφιάς κι έτσι μπορείτε κι εσείς να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα σας για ένα αποτέλεσμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.
“Ένα άτομο ηλικίας 20 ετών δεν έχει τις ίδιες ανάγκες στην περιποίηση του δέρματος με ένα άτομο 40 ή 60 ετών. Και οι ανάγκες του ίδιου ατόμου δεν παραμένουν οι ίδιες όλες τις εποχές του χρόνου. Γιατί λοιπόν να είναι ίδιο το καλλυντικό του;
Η διαδικασία παραγωγής του εξατομικευμένου ορού SUIT είναι άκρως πρωτοποριακή, καθώς παρασκευάζεται τη στιγμή αγοράς του. Σε ένα συμπυκνωμένο ορό υαλουρονικού οξέος με συνένζυμο Q10 και Oleosoft ενσωματώνονται έως τρία boosters 16 διαφορετικών ενεργών συστατικών που επιλέγονται σύμφωνα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής του καταναλωτή μέσω ενός έγκυρου application.
Παρασκευάζεται με τη βοήθεια εργαστηριακού αναδευτήρα τηρώντας όλες τις συνθήκες υγιεινής. Για ένα υποαλλεργικό προϊόν, μικροβιολογικά ελεγμένο.

el