Η pHfomula αποτελεί τη νέα γενιά φαρμακοκαλλυντικών που βελτιώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω.

pHformula 

Η pHformula αποτελεί τη νέα γενιά φαρμακοκαλλυντικών.
Μία εντελώς πρωτοποριακή προσέγγιση στη Διαχείριση του Δέρματος με τη μοναδική φιλοσοφία της Ελεγχόμενης Χημικής Αναδόμησης, αναμορφώνει και βελτιώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Η μοναδικότητα της έγκειται στην ειδική φόρμουλα που διεισδύει τα πιο δραστικά ενεργά συστατικά και οξέα φρούτων στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αξιοποιώντας τη θεραπευτική τους δύναμη στο έπακρο χωρίς να προκαλεί δυσάρεστες παρενέργειες.

H pHfomula έχει εδραιωμένη και επιτυχημένη παρουσία σε κορυφαία Medical Spa παγκοσμίως και από το 2015 έχει ενταχθεί με επιτυχία και στην αγορά της Κύπρου, σύμφωνα με το πρότυπο pHfomula Skin Specialist.

Ο όρος ”Skin Specialist” αποτελεί αποκλειστική έμπνευση και χαρακτηριστικό στοιχείο της pHfomula, ένα Trade Mark, που αποδίδεται στους επαγγελματίες Αισθητικούς  οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της pHfomula, έχουν συμμετάσχει σε σεμινάρια και webinar του pHfomula Skin Academy of Barcelona, σε συνεργασία με τη ResultMed, και είναι σε θέση να διεξαγάγουν εμπεριστατωμένη αξιολόγηση και διάγνωση και να συνταγογραφήσουν την κατάλληλη αγωγή. 

Με την  pHfomula το Ινστιτούτο Αισθητικής αναβαθμίζεται σε Medical Spa, ικανοποιώντας τις ανάγκες του σύγχρονου και ενημερωμένου πελάτη, έχοντας έναν χρήσιμο σύμβουλο – συνεργάτη στο πεδίο της Υγείας και της Ομορφιάς του Δέρματος.

Science applied to your skin

Προϊόντα για όλες τις
Δερματικές Διαταραχές

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ pHformula

Το σύστημα θεραπειών και Διαχείρισης του Δέρματος από την  pHformula, είναι τελείως διαφορετικό από τα παραδοσιακά peeling καθώς βασίζεται στην τεχνολογία της Αναγεννητικής Ιατρικής. Έχοντας ως γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση προωθεί ενεργά την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων στα διάφορα στρώματα του δέρματος, μειώνοντας αισθητά τον τραυματισμό και τον επιφανειακό ερεθισμό του. Έτσι δεν προκαλείται μεγάλο επιφανειακό τραύμα,  έντονος ερεθισμός,  υπερβολική φλεγμονή ή ανεξέλεγκτη αποφλοίωση.

Τα πλεονεκτήματα της διαχείρισης του δέρματος με pHformula είναι:

  • μέγιστη, ομοιόμορφη και ελεγχομένη διείσδυση των ενεργών συστατικών σε βάθος
  • στοχευόμενη αναγέννηση των κυττάρων
  • χωρίς παρενέργειες
  • εξαιρετική ανοχή από το δέρμα
el