Τα προϊόντα της MELINE® δρουν σε κυτταρικό επίπεδο για να αντιμετωπίσουν τον αποχρωματισμό του δέρματος.

MELINE®

Η MELINE® προσφέρει στους δερματολόγους και τους επαγγελματίες αισθητικούς ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την αντιμετώπιση του αποχρωματισμού του δέρματος, παρέχοντας θεραπείες μοναδικά σχεδιασμένες σύμφωνα με το είδος της κάθε περίπτωσης υπερμελάγχρωσης, τον φωτότυπο του δέρματος και το μέρος του σώματος που επηρεάζεται.
Η μοναδικότητα της MELINE® σε σύγκριση με άλλα προϊόντα της αγοράς για τη θεραπεία των μελαγχρωματικών βλαβών είναι ότι δρα σε επίπεδο κυττάρου και αντιμετωπίζει την υπέρχρωση του δέρματος με στοχευμένο τρόπο.
Η σειρά περιλαμβάνει 21 προϊόντα, το καθένα από τα οποία στοχεύει ξεχωριστά σε διαφορετικό είδος δυσχρωμίας, όπως οι φακίδες, το μέλασμα / χλόασμα (πανάδες), οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια και η υπέρχρωση της γεννητικής περιοχής.

Ειδικές θεραπείες κατά των διαφορετικών τύπων Υπερμελάγχρωσης:

MELINE® Θεραπείες

Οι επαγγελματικές θεραπείες MELINE® έχουν δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση στοχευμένων μελαγχρωματικών βλαβών που δεν απειλούν βέβαια την υγεία, αλλά πλήττουν την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση. Η παρουσία τους δηλώνει ότι το δέρμα έχει υποστεί Φωτογήρανση και χρήζει αντιμετώπισης και συστηματικής διαχείρισης για μόνιμα αποτελέσματα.
Τα εργαστήρια της MELINE® πρωτοπορούν, προτείνοντας απολύτως ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες χωρίς τον κίνδυνο να δημιουργηθούν μετατραυματικές ουλές.
Για κάθε διαφορετικό είδος μελαγχρωματικών βλαβών εφαρμόζονται στοχευμένες θεραπείες με συνέργεια μη κυτταροτοξικών ενεργών δραστικών συστατικών που επιτρέπουν: την αναστολή της ορμονικής δράσης στο μελανοκύτταρο, τον έλεγχο της δράσης των ελευθέρων ριζών, τη βελτίωση της κατάστασης του επιδερμικού ιστού, την αναστολή της δραστηριότητας της τυροσινάσης, τη διέγερση της επιδερμικής ανανέωσης και τέλος, την απομάκρυνση της μελάγχρωσης από το κύτταρο και την επιδερμίδα.

ME line product line

Η MELINE® παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν τις επαγγελματικές θεραπείες με προϊόντα οικιακής φροντίδας, προσφέροντας μία στοχευμένη προσέγγιση.

Εκτός από την εξάλειψη μεταξύ 90 και 95% της υπερμελάγχρωσης, όπως αποδεικνύεται σε αρκετές κλινικές δοκιμές, τα προϊόντα MELINE® βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα και την όψη του δέρματος, φωτίζοντας το και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες.

el